Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 88

Thread: Potential CBS Dispute

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Tobyhanna, PA
    Posts
    424
    They dropped them at 2am ET/11pm PT:
    CBS CORPORATION STATEMENT ON AT CBS Corporation
    DIRECTV and DIRECTV NOW have dropped CBS!
    DIRECTV, AT&T U-Verse TV and DIRECTV NOW have dropped the CW!
    AT&T & CBS Contract Negotiations - DIRECTV, DIRECTV NOW, U-verse

    If you haven't checked, go to this page and click the "You can check for a personalized update on your account by signing in" and see if your eligible for a credit
    Last edited by kyl416; 07-20-2019 at 07:55 AM.

  2. #12
    Quote Originally Posted by kyl416 View Post
    They dropped them at 2am ET/11pm PT:
    CBS CORPORATION STATEMENT ON AT CBS Corporation
    DIRECTV and DIRECTV NOW have dropped CBS!
    DIRECTV, AT&T U-Verse TV and DIRECTV NOW have dropped the CW!
    AT&T & CBS Contract Negotiations - DIRECTV, DIRECTV NOW, U-verse

    If you haven't checked, go to this page and click the "You can check for a personalized update on your account by signing in" and see if your eligible for a credit
    So while on this. Has anyone here actually tried to plug a LCC into a HS17 to see if it works?

  3. #13
    Senior Member p010ne's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    76234
    Posts
    376

    Cool

    I am amazed that I no longer have the LCC version on the Guide either? (It is not really a problem as I can get that channel by using my antenna, but of course I cannot record anything)?
    • Update: I did a rescan and my LCC 11-1 showed up on the Guide and, of course, I can directly go to my 11-1 by entering that on my remote!
    Last edited by p010ne; 07-20-2019 at 02:20 PM.
    Hidden Content Eighter from Decatur, county seat of Wise (of course it's in Texas) Hidden Content

  4. #14
    Quote Originally Posted by p010ne View Post
    I am amazed that I no longer have the LCC version either? (It is not really a problem as I can get that channel by using my antenna, but of course I cannot record anything)?
    Huh?

  5. #15
    Senior Member montef's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Reno, NV
    Posts
    371
    So far the only channel I lost is Smithsonian that I have found. Still able to tune in 2 (CBS), 2.1 (CBS via LCC), 221 (CBS sports). Not sure what the complete affected channel lineup would be.
    Monte F-TRHidden Content

  6. #16
    Quote Originally Posted by montef View Post
    So far the only channel I lost is Smithsonian that I have found. Still able to tune in 2 (CBS), 2.1 (CBS via LCC), 221 (CBS sports). Not sure what the complete affected channel lineup would be.
    It only affected CBS in about a dozen markets

  7. #17
    Person Non Gratis
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Dripping Springs, TX
    Posts
    1,540
    Quote Originally Posted by johnnyspot View Post
    It only affected CBS in about a dozen markets
    Little markets like NYC, LA and Chicago. I bet this one won’t last too long.
    Last edited by rad; 07-20-2019 at 03:52 PM.

  8. #18
    Senior Member p010ne's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    76234
    Posts
    376

    Question

    Quote Originally Posted by rad View Post
    Little markets likr NYC, LA and Chicago. I bet this one won’t last too long.
    Interesting that I suppose you consider Dallas / Fort Worth is NOT little like all those others?
    Hidden Content Eighter from Decatur, county seat of Wise (of course it's in Texas) Hidden Content

  9. #19
    Person Non Gratis
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Dripping Springs, TX
    Posts
    1,540
    Quote Originally Posted by p010ne View Post

    Interesting that I suppose you consider Dallas / Fort Worth is NOT little like all those others?
    I listed the top three, you replace one of them and I’d list it.

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Woodland Hills, CA
    Posts
    450
    Anyone having any luck with the locast app in tv apps? It keeps getting an error message url not found on the server.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •